DOLAR 32,4307 -0.01%
EURO 34,8392 -0.09%
ALTIN 2.432,40-0,10
BITCOIN 20677060,50%
  • HESAP
Erdoğan sayesinde özgüvenimiz arttı

Erdoğan sayesinde özgüvenimiz arttı

05.05.2023 13:09
Erdoğan sayesinde özgüvenimiz arttı
0

BEĞENDİM

Yurtdışındaki gençler, ‘Erdoğan sayesinde başımız dik’ diyor

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurtdışında oy verme işlemi yüksek katılım ile sürüyor. İradelerini sandığa yansıtan gençler, tercihlerini neden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den yana kullandıklarını SABAH’a anlattı. Erdoğan sayesinde özgüven sahibi olduklarını ifade eden gençler, “Başımız dik, gururla geziyorsak bu Erdoğan sayesinde” dedi.

ARKAMIZDA TÜRKİYE VAR
Türkiye ile güçlü bağı sürdürdüklerini ifade eden gençler, “Erdoğan’ın haksızlık karşısında sergilediği duruş, yurtdışında bize cesaret ve güven verdi. Artık yaşadığımız ırkçılık ve ayrımcılık karşısında susmuyor, arkamızda Türkiye’nin olduğunu biliyoruz. Karşılaştığımız veya karşılaşacağımız her türlü sorunu yansıtabiliyor, anında çözüm bulabiliyoruz” şeklinde görüş belirtti.

TOGG GURUR VERİCİ
22 yaşındayım. Almanya’da yaşasak da Türkiye her zaman kalbimizde. TOGG gibi milli ve yerli bir aracın üretilmesi de bize ayrı bir gurur veriyor.

BİZE İLHAM VERİYOR
Heıdelberg Üniversitesi’nde öğrenciyim. Genç olarak ülkemin geldiği nokta itibarıyla çok gurur duyuyorum. Son yıllarda hem ekonomik hem de savunma alanında büyük gelişme gösterdi. İnşallah bu büyüme devam eder. Başkan Erdoğan bize ilham veriyor.

DEĞİŞİMİ GÖRÜYORUZ
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Yıllar önce Almanya’ya gelen dedelerimiz, babalarımız bize sık sık Türkiye’nin eski yıllarını anlatırdı. Biz gençler, değişimin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Ekonomik anlamda sıkıntılar elbette var ancak bu sadece Türkiye’ye özgü değil.

YAPILANLAR BİR DEVRİM
Oyumubekâmız ve millî değerlerimiz konusunda en hassas lider olan Başkan Erdoğan’a verdim. Yaptıkları, haksızlık karşısındaki duruşu, bize burada cesaret ve güven veriyor. Türkiye’nin savunma sanayiinde yaptıkları devrim niteliğinde.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.